Ny avtale med Canal Digital kabel tv og internett

canaldigitalVi har i dag inngått ny kollektiv avtale om kabeltv og internett tilkopling «Komplett 30». Dagens avtale var kun for kabeltv inkludert i husleien. Den nye avtalen gir de samme tv-pakken og bredbånd inkludert i husleien. Husleien dermed vil øke med 100kr fra neste periode.

  •  En dekoder som lånes ut av CD med tilhørende programkort som åpner for de kanaler i den faste delen av grunnpakken som signaleres digitalt.
  • «Valgfri del av Grunnpakke”, dvs. at 15 digitale favorittkanaler kan velges individuelt av den enkelte husstand fra et utvalg kanaler.
  • Internettabonnementet Komplett 30 med tilhørende modem som lånes ut.

Det vil bli installert ny dekoder med PVR-funksjonalitet og strømme-muligheter til nettbrett

  • Avtalt boks moteres i alle husstander (følger leiligheten ved kjøp og salg)
  • Kortavgift til første boks er inkludert
  • De nye T-We Plus tjenestene som Start Forfra og TV-arkiv er inkludert i bredbåndsproduktene.
  • Tidal Basic musikkstrømmetjeneste.

De beboere som idag har høyere internett kapasitet vil også få en redusert ekstrakost (som belastes beboere individuellt) (feks Komplett 50/100)images

Totalt sett vil denne avtalen gi lavere månedskost for alle beboere som benyttter Canal Digital som bredbåndsleverandør (31 av 36 har dette)

De beboere som har kjøpt egen dekoder får ikke godskrevet evt retur av dekoer el.l. Se evt på Finn markedsplassen hvor det er mulig å omsette dekodere.

Arbeidet med å oppgradere og installere begynnes snarlig, og kan ventes ferdigstillt ila 4-6 uker (forutsatt at alle beboere er tilgjengelig for installasjon etter avtale)

Har du ikke en trådløs ruter kan dette også kjøpes gjennom https://kabel.canaldigital.no/bredband/tradlos-ruter/

mvh
Styret